Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Patrician Activ
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produs cosmetic - Concentrat AB
131 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Basic este o linie cosmetică holistică experimentată bazată pe conceptul fiziologic Chris Farrell. Cu linia Purell Basic, Chris Farrell a dezvoltat o serie de proprietăţi ale produselor de îngrijire a pielii, incluzând şi ultimele descoperiri dermatologice.

Clasa de produse este creată pe bază de ingrediente preţioase, care sunt, pe cât posibil, de origine vegetală. Gama de produse constă în tratamente pentru faţă, pentru corp, măşti, concentrate şi produse pentru curăţare.

Concentrat AB
100 ml

Este un ser cu vitamine utilizat după tratamentul propriu-zis, pentru ţesuturi cicatrizate. Funcţiile pielii sunt perturbate de deshidratare şi lipsa de grăsime.

Phantenol, unul dintre ingredientele active prezent în concentrat, poate fi transformat în acid pantothenic la interacţiunea cu pielea. Acest ingredient este de nelipsit pentru funcţionarea normală a epiteliului.

Panthenol pătrunde adânc în piele, fiind un bioactivator pentru hidratarea pielii. Alantoina, alt ingredient din ser, are efect decongestionant şi de catifelare, încălzind local suprafaţa pielii.

Indicat pentru:

• Ten problematic, obosit
• Cicatrici
• Cornificare = transformarea celulelor moi din stratul de bază al epidermei în celule cornoase
• Ten aspru
• Cheloid = îngroşare a pielii, rectilinie sau ramificată, constituită la nivelul unei cicatrici, unei arsuri sau traumatism.
Din Gura in Gura